Wil je een zwembad bouwen bij Bodyfit

Bodyfit

Een zwembad bouwen… hoe heerlijk is het als je je eigen zwembad in je tuin hebt?! Er zijn heel veel soorten zwembaden dat er ongekend veel mogelijkheden zijn. Met een zwembad kun je op elk moment van de dag lekker ontspannen en plezier maken met je familie. De mensen van Bodyfit Pools hebben al jaren ervaring en zijn gespecialiseerd in het aanleggen van op maat gemaakte zwembadprojecten. Ze doen het ontwerpen, produceren, bouwen, installeren én zelfs het onderhouden van de zwembaden voor binnen en buiten. Als je met Bodyfit gaat werken kun je een duurzaam, innovatief en kwalitatief product verwachten.

Zwembad bouwen

Assortiment: zwembad bouwen

Bodyfit Pools heeft een ruim assortiment aan luxe zwembaden. Hiermee kun je het lekkere vakantiegevoel in huis halen! Ze hebben 4 soorten zwembaden:

–          Polyester zwembaden: geschikt voor binnen en buiten en bestaat uit één stuk (incl. inlooptrap). Ruime keuze in de modellen, trappen, afmetingen en de kleuren.

–          Polypropyleen zwembaden: de beste kunststof zwembaden van Europa. Hoogwaardig materiaal, perfect afgewerkt en onderhoudsvriendelijk. Je kan alles kiezen, hoe groot, hoe lang, breed, diep, verwarmd, zelfreinigend? Het is jouw zwembad!

–          Bouwkundige zwembaden: het grote voordeel is dat je vrij bent in de keus van maatvoering, vorm, diepte en de kleur van de folie. Je eigen droomzwembad! Ze zijn duurzaam en er zijn ook nog eens veel accessoires.

–          Houten zwembaden: verschillende standaardmodellen maar er is wel veel mogelijk. Ze zijn zeer geschikt voor zelfbouw, isoleren warmte, gemaakt van natuurlijk materiaal en gunstig geprijsd.

Zwembad

Accessoires

Zwembad accessoires zijn er om het plezier te vergroten! Een mooie en goede zwembadafdekking maakt je zwembad pas af en met een zwembadverwarming kun je heerlijk de hele dag door in het water blijven liggen! Ook verkopen ze buitendouches. Je lekker afspoelen nadat je in het zwembad bent geweest. Wil je meer informatie weten over de zwembaden? Klik dan hier voor de website of neem contact met ze op!