Wat kan Mindfulness in Nijmegen je toch verder helpen!

Mindfulness in Nijmegen werkt echt! Vroeger was ik een moeilijke leerling. Ik kon me eigenlijk amper concentreren op mijn huiswerk en tijdens de lessen. Het was erg lastig voor mij. Hoewel ik mijn best deed voor school had ik het altijd best wel lastig. Ik zat veel in mijn hoofd na te denken en ik was vaak niet bij de les. Niemand merkte iets aan mij waardoor ik jarenlang op dezelfde voet verder ging. Totdat ik een aantal jaar geleden aan mijzelf merkte dat er iets moest veranderen. Toen besloot ik op het internet naar een oplossing te gaan zoeken. Mijn broer doet veel met meditatie dus dacht ik dat een soortgelijke oplossing te zoeken. Tijdens deze zoektocht kwam ik uit bij Transcendente Meditatie. Dit bleek voor mij de ideale oplossing te zijn!

Mindfulness in Nijmegen

De mindfulness oefeningen in Nijmegen helpen mij verder!

Mindfulness in Nijmegen helpt mij te focussen op het heden. Tijdens de trainingen doen wij verschillende oefeningen om uit mijn gedachtes te komen en te concentreren op het werk dat gedaan moet worden. Ik voel mij steeds beter en gelukkiger! Mocht jij dit ook willen dan raad ik je zeker aan om de website te bezoeken of telefonisch contact op te nemen met hen.

Mindfulness in Nijmegen