Ons terras is eindelijk voorzien van windschermen

Omdat ons terras windschermen heeft en wij zeer tevreden zijn, heb ik besloten mijn reactie achter te laten op dit blog. Wij zijn een tevreden klant van Xterior omdat zij niet alleen een uitstekende kwaliteit verkopen maar ook een zeer goed service bieden. Toen wij een afspraak hadden gemaakt met een werknemer van deze firma, kwam er een vriendelijke man keurig op tijd aan. Hij luisterde naar onze wensen en gaf ons een vrijblijvend advies. Het maatwerk wordt standaard geleverd en dat maakte het voor ons een stuk makkelijker. Hierdoor kregen wij het vertrouwen dat het met ons terras wel goed kwam. 

windschermen

Nu houden onze klanten het langer vol op ons terras

En goed kwam het! Het terras is nu voorzien van windschermen die echt een toegevoegde waarde hebben voor onze hele horeca. Zodra ik kom aanrijden dan staat het er een stuk representatiever bij dan voorheen. Ook de gasten zijn erg goed te spreken over onze aanwinst. Nu kunnen de mensen die gebruik willen maken van ons terras, het een stuk langer volhouden zowel tijdens de warme dagen als de koude dagen.

Voor een ieder die graag een goed windscherm of parasol wil aanschaffen voor het terras? Ga dan voor kwaliteit waar je ook echt iets aan hebt. Hierdoor kun je voor de aankomende jaren een hoop mensen blij maken dat ook een bijdrage zal leveren aan de omzet. Tevens zijn hier ook handige accessoires te bestellen zoals verlichting en verwarming welke bijvoorbeeld aan de parasols te bevestigen zijn.