Startersbanen kun je vinden op Stagemax

startersbanen

Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar een baan? Kijk dan voor startersbanen op Stagemax.nl. Ik vond vrijwel direct een startersbaan met behulp van Stagemax en ik heb het erg naar mijn zin op mijn werkplek.

startersbanenEen passende baan vinden

Wanneer je net afgestudeerd bent, is het vinden van een baan een spannende aangelegenheid. Je gaat voor het eerst echt de arbeidsmarkt op en je vindt het misschien moeilijk om een passende baan te vinden. Stagemax kan je hierbij helpen, zij zijn specialist op het gebied van startersbanen. Ook ondersteunen ze jou bij het vinden van een stage of afstudeeropdracht.

Hoe werkt Stagemax?

Bij Stagemax kun je gratis inschrijven. Je profiteert dan van het voordeel dat je online direct op de vacatures kunt reageren, ook krijg je mails met alerts wanneer er geschikte vacatures op de website staan. Je kunt filteren op de richting waarin je een baan zoekt, de regio en het niveau van jouw opleiding. Wanneer je een geschikte vacature ziet kun je hier gemakkelijk en snel op solliciteren via de website. Zo ben ik ook aan mijn baan gekomen, ik werd snel uitgenodigd voor een gesprek en was al binnen een maand aan het werk. Ideaal!