Een Pastoe kast past in elk interieur

Pastoe kast

Ben jij ook op zoek naar een Pastoe kast? Ik vond de mijne bij Daamen Interieur in Bakel. Ik hou erg van Pastoe en wilde in mijn nieuwe huis dan ook een kast van dit merk. Pastoe is een Nederlandse meubelmaker, een no nonsense merk dan al ruim honderd jaar bestaat. Klassiek, duurzaam en een echte designklassieker. De kenmerkende kast staat garant voor kwaliteit.

Een Pastoe kast vind je bij Daamen Interieur

Pastoe kastEen Pastoe kast staat goed in elk interieur. Van klassiek tot modern en van landelijk tot design. Bij Daamen Interieur vindt je veel van dit soort kwaliteitsmerken. Zo vind je naast Pastoe, meubels van onder andere MDF Italia, Arco, B&B Italia, Depadova, Vitra, Knoll, Cassina en Cappelini. Daamen Interieur bestaat al 40 jaar en heeft derhalve al veel ervaring op gedaan op het gebied van interieurs. Naast de winkel met uitgebreide showroom, vind je hier ook interieuradvies van een interieurarchitect.

Goed geholpen

Ik ben erg blij met mijn Pastoe kast. Ik ben goed geholpen bij Daamen Interieur en vond al snel de kast die ik wilde. Zoals verwacht past bij perfect in mijn interieur en ik ben er nog dagelijks blij mee. Juist doordat het zo’n rustig design is, verveelt het niet.