Heb me ingeschreven voor de acteeropleiding Amsterdam

Vroeger vond ik het altijd al leuk om mee te doen aan buitenschoolse activiteiten. Zo vond ik het vooral erg leuk om mee te doen aan de weekviering. Ook vond ik het erg leuk om mee te doen aan andere podia-activiteiten. Toen ik de basisschool verliep was het helaas een beetje over met de pret. Op mijn middelbare school waren namelijk niet zoveel activiteiten op het gebied van acteren/toneel. Ik vond dit erg jammer en kwam daarom het laatste jaar met een initiatief; een toneelstuk voor alle eindejaar studenten. Op vrijwillige basis uiteraard. Dit pakte vervolgens goed uit want er waren 25 inschrijvingen! Het toneelstuk verliep vervolgens uitermate goed.

‘’Zie wel een toekomst in acteren’’

Toen we halverwege het laatste jaar waren, moest ik toch gaan nadenken over een opleiding in die categorie. Het was erg moeilijk maar ik kwam al snel uit bij de acteeropleiding Amsterdam. Hier linkte Google me meteen naar, toen ik zocht op een acteeropleiding. Nu ik me heb ingeschreven voor de acteeropleiding Amsterdam, is het alleen nog wachten op een response. Ik hoop dat ik word aangenomen, want ik zie voor mezelf wel een toekomst in acteren.