Is een opslagruimte huren Alkmaar de oplossing voor jou

StogareTwo

Heb je veel spullen in je kantoor of op zolder liggen? Dan kan een opslagruimte huren Alkmaar de oplossing zijn voor jou. Mensen denken vaak dat een opslagruimte huren erg duur is, maar bij Storage Two is dit niet zo. Ze zijn de goedkoopste in de omstreken van Alkmaar. Ze hebben verschillende grote boxen. Alle boxen zijn warm. Dus is de lente schoonmaak weer geweest of ben je klaar met al die spullen die in de weg liggen? Dan kan je voor een voordelige prijs een box huren bij Storage Two.

opslagruimte huren alkmaar

Erg vriendelijk personeel

Het personeel bij Storage Two is erg vriendelijk. Ze kunnen je helpen met het verplaatsen van zware spullen en als er iets mis is zijn ze er meteen om je te helpen. Ben je bijvoorbeeld je sleutel van je box kwijtgeraakt? Dan kan het personeel je een nieuwe geven. Ze kunnen je ook voorzien van informatie over de boxen.

Opgericht in 2016

Storage Two is opgericht in 2016. Dit betekent dat alle boxen nog vrij nieuw zijn. Ze zijn opgericht in 2016 maar hebben veel meer ervaring. In Nieuw-Zeeland hebben ze een zusterbedrijf die al meer dan 40 jaar dit soort garageboxen verhuurt aan mensen met teveel spullen.