Een luxe lutra box van ProVelo

ProVelo heeft voor u een lutra box in het assortiment! Dit is een fietsenberging. Deze zogenaamde fietsen berging heeft vele voordelen. De prijsklasse is bijvoorbeeld laag en kan het op maat geleverd worden. Tevens is het waterdicht en daarmee geschikt voor alle weersomstandigheden. De lutra box beschikt over een ventilatie en is onderhoudsarm. Het monteren kan snel en veilig, een kind kan de was doen!

Fietsen blijven langer houdbaar

Wilt u dat uw fiets langer houdbaar blijft, dan is het noodzakelijk om een goede lutrabox te hebben. Omdat het weerbestendig is, roest u fiets niet en gaat hij langer mee.

Grondbeugels bij de lutra box

De box heeft een versteviging, gemaakt met twee grondbeugels. Het heeft een opklapbare deksel en is voorzien van gasveren. De onderkant van de deksel heeft dan ook een handige handgreep. Zo heeft u met deze box de oplossing gevonden voor het opbergen van uw motor, scooter, fiets of bakfiets. We verzoeken u vriendelijk verder te kijken op de website. Daar vindt u meer informatie. Ook kunt u bellen met een van de medewerkers, ze staan u altijd ter woord en kunnen uw vragen beantwoorden. Ook de containerberging is ideaal.