E-smoker, beter dan normaal roken?

Er zijn veel mensen die overstappen op een e-smoker. Roken is zeer schadelijk, en een e-smoker is dat in mindere mate. En dat is een belangrijke reden waarom veel mensen de overstap maken. Maar is dat het enige? Of zijn er meerdere redenen om te stoppen met roken, en over te gaan op een e-smoker? Je leest het hier!

e-smoker

De overstap op een e-smoker

Waarom zou je de overstap maken naar een e-smoker? Dat vraag je jezelf misschien af. Maar eigenlijk is dat helemaal niet zo gek. We gaven het al eerder aan, maar roken is veel slechter voor je, dan het gebruik van een e-smoker. Dit komt voornamelijk doordat er lang niet zoveel schadelijke stoffen in een e-smoker zitten, als een normale sigaret. Daarnaast bevatten sigaretten teer, en dit vind je niet terug in een sigaret. Waardoor je gezondheid er veel minder aan al lijden.

e-smoker

Nicotine zit nog wel in de vloeistof die je rookt met een e-smoker. En nicotine is de stof waaraan je verslaafd raakt. Het is dus mogelijk om alsnog nicotine binnen te krijgen, zonder dat je veel andere schadelijke stoffen binnenkrijgt. Daarbij kun je er makkelijk voor zorgen dat je minder nicotine binnenkrijgt. Je kunt namelijk vloeistoffen kopen waar minder nicotine in zit, en zo steeds verder afbouwen. Daardoor is een e-smoker een hele goede manier om te stoppen met roken. Het kan in principe een tussenstop zijn, voor wanneer je uiteindelijk echt helemaal wilt stoppen met roken.