Brandwerend te werk gaan lastig?

DENIOS

Kun je brandwerend te werk gaan? Of dien je hier speciale kleding voor aan te trekken? Niet veel mensen hebben het helaas in de gaten dat dit onwijs belangrijk is. Zelf werk ik sinds een paar jaar in het laboratorium. Als ik dan nieuwe personeelsleden zie binnen komen, dan schrik ik altijd met hetgeen wat zij aan hebben qua kleding. Op zich draag je hier speciale kleding overheen, al is dat natuurlijk nooit voldoende.

brandwerendGeregeld ben ik dan ook druk bezig om mijn collega’s ervan op de hoogte te stellen van de gevaren met chemische stoffen. Hier schrikken zij gelukkig wel vrij snel van en zullen de kleding niet meer dragen tijdens het werk.

Goed en veilig brandwerend te werk gaan

Het brandwerend te werk gaan is onwijs belangrijk bij ons. Veiligheid staat bij ons bovenaan en dat wil ik maar al te graag zo houden. Eens per maand ben ik online op de website van Denios te vinden. Hier bestel ik de producten die wij nodig hebben om de veiligheid te garanderen. De prijzen die zij hanteren voor de producten zijn een stuk lager met wat ik elders zag. Bovendien bezorgen zij het netjes bij ons op de locatie.