Bijzonder mooie klapstoeltjes gekocht

klapstoeltjes

Voor in onze kantine hebben wij mooie klapstoeltjes gekocht.  De school waar ik al jaren als leraar werk, was echt aan vernieuwing toe en in het bijzonder de aula. Elke dag kwam hier heel veel leerlingen bij elkaar om een boterham te eten en wat te drinken. Meerdere keren gebeurde het dat er een stoel door zijn poten heen zakte. Niet omdat diegene te dik was, dat zeker niet. Maar het materiaal van deze stoelen was inmiddels zo oud, dat ze bijna vanzelf uit elkaar vielen. Hier konden de leerlingen niet fatsoenlijk op zitten en daarom was de directie op zoek naar nieuwe zit elementen.  klapstoeltjes

Een geweldig bedrijf om klapstoeltjes te kopen

Via het bedrijf Ergoquip kwamen zij uit op een hele uitgebreid assortiment. Dit bedrijf heeft een bijzonder groot assortiment aan ergonomische meubels. Zoals kantinestoelen, werkstoelen, lockers en laptop kluisjes. Allemaal van zeer stevig materiaal gemaakt en die zeker tegen een stootje kunnen.

Voordeel van deze klapstoeltjes was dat je deze makkelijk kon opbergen als je deze niet nodig hebt. Vooral in de zomer waren deze niet nodig, omdat iedereen dan lekker buiten gaat zitten. Dan stonden deze stoelen gewoon in de opslag en was er ruimte genoeg om andere activiteiten in de aula plaats te laten vinden.